مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام حکم قطی الزم ب تمکین به نفع زوج صادر شده
1زوج میتواند دادخواست ازدواج مجدد از دادگاه کند؟
2شرایطی ازدواج مجدد چیست؟
3با و جود عدم تمکین زوجه اول ، زوج باید ملات مالی خود را اثبات نماید؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند حکم تمکین صادر شده است ولیکن آنچه که ملاک است ملائت مالی زوج است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله زوج می‌تواند درخواست ازدواج مجدد داشته باشد برای ازدواج مجدد می‌بایست زوج تمکن مالی داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوج می تواند با اخذ گواهی نشوز دا‌دخواست ازدواج مجدد بدهد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری اگر الزام به تمکین قطعیت یافته است اری امکان دادخواست تجویز ازدواج مجدد وجود دارد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر حکم تمکین قطعی شود و زوجه حاضر به تمکین نشود می توانید درخواست ازدواج مجدد داشته باشید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. اثبات ملائت نیاز نیست، زوج میتواند دادخواست ازدوام مجدد دهد و شرایط خاصی ندارد