مشاوره حقوقی رایگان - لایحه تجدید نظر خواهی

سلام
لایحه تجدید نظر خواهی را به دو شکل مینویسند بعضی در شکل دادخواست و
بعضی به شکل ساده روی کاغذ عادی.
دفتر خدماتی هم اشکال نمی گیرد.
آیا تفاوتی ندارد؟
متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
لایحه رو فلش تایپ کنید و تحویل دفتر خدمات قضایی دهید.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

دادخواست که فرم چاپی دارد اون لایحه همراه آن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست متن آن را تایپ کنید و در اختیار دفتر خدمات قضایی بگذارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از فرم مخصوص دادخواست تجدید نظر خواهی استفاده کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

باید از طریق دفتر خدمات قضایی و به صورت تایپ شد ارسال گردد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر تفاوت ندارد . در حالت دوم هم دفتر خدمات لایحه در کاغذ عادی را اسکن می کند و در قالب فرم های مخصوص ( لایحه الکترونیک) به مرجع قضایی ارسال می کند .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متن آن را تایپ کنید و در اختیار دفتر خدمات قضایی بگذارید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی دادخواست واحد می باشد ولیکن برخی دلایل را شرح دادخواست ذکر و برخی لایحه جداگاه تنظیم می نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود لایحه است در اصل اما خواسته را تجديدنظرخواهی از دادنامه....
می‌نویسند

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام روز به خیر
دادخواست تجدیدنظر صرفا از طریق الکترونیکی و به واسطه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مورد پذیرش می باشد مگر در موارد بسیار خاص و نادر که دادخواست فیزیکی مورد پذیرش است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تجدیدنظرخواهی در فرم مخصوص است شما می توانید داخل در فلش تحویل دفاتر خدمات دهید چنانچه توضیحات زیاد باشد در قالب لایحه منضم نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

داراي فرم مصوب و تشريفات است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لایحه دفاعیه با دادخواست تجدیدنظر تفاوت دارد. بنابراین بهتر است در برگ عادی نگارش شود.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فرم دادخواست تجدید نظر باید رعایت شود. آن لایحه است که در هر دو صورت فرقی ندارد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. خیر در نهایت از طریق سیستم همه لوایح تجدید نظر به یک شکل ارسال میگردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق سامانه اقدام کنید تا سوابق آن موجود باسد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
در حال حاضر لایحه تجدید نظر خواهی از طریق خدمات قضایی ارسال می شود وباید هم تایپ شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بصورت تایپ شده از طریق نرم افزار از شما گرفته میشود⚖⚖⚖

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تجدید نظرخواهی باید در دفتر خدمات قضایی همراه با تنظیم لایحه تجدیدنظرخواهی باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست باید بصورت فایلی تحویل دفاتر قضایی دهید