مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی

سلام. من دختر 19 ساله هستم پدر و مادرم چندسال پیش طلاق گرفتن و مادرم الان 2ماه هست ازدواج کرده من و ناپدریم نتوستیم اسم پدرمو در شناسنامه عوض کنم بجاش اسم ناپدریم بزارم منم نتوستم برم تو شناسنامش به عنوان فرزند. به نظر شما چون من به سن قانونی رسیدم میشه منوبه عنوان فرزند خوانده قبول کنه و (فرم فرزندخواندگی) رو پرکنیم و منم بارضایت خودم امضا بکنم فرزند خوانده ناپدریم بشم؟
من رضایت کااامل دارم که فرم فرزندخواندگی امضا کنم میدونم که الان من بزرگ هستم میتونم خودم تصمیم بگیرم پیش کی زندگی کنم اما من میخوام که فرزند ناپدریم باشه خودم فرم فرزندخواندگی امضا کنم خودشون هم امضا کنن. قانون این اجازه رو میده؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون خودتون کبیر هستید باهم برید دفتر ثبت اسناد اقرار نامه رسمی بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما به سن قانونی رسیده اید و میتوانید اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله شخصا با توجه به اینکه بالای 18 سال هستید می توانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید که فرزندخوانده یعنی همان سرپرست شما الان به سن قانونی رسیده اید و رشید محسوب میشوید و حتی پدر تنی شما   نیز نمی‌تواند در خصوص اقدامات شما تصمیمی بگیرداما باید بفرمایید که دلیل این کارتان چیست اگر نظری و ارث و میراث دارید چیزی به شما تعلق نمی گیرد