مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

من شوهرم سال 63شهید شدند ویک فرزند پسر داشتم. پدر شوهرم قبل از فوتش چند قطعه زمین به فرزندم دادند . کاغذ نوشتند همه امضا کردن و حتی شورای روستا شاهد امضا کردند بعد از چند سال پدر شوهرم فوت کرد و بعد از چند سال فرزندم نیز تصادف کرد فوت کردند. ولی مادر شوهرم بعد از فرزندم فوت نمود و تمام اموال فرزندم که پدر بزرگش داده بود ویک باغ که مال شوهرم بود همه در اختیار من است ولی حالا برادر شوهرم از من اموال را میخواهند پس بگیرند میگویند به مادرشان ارث می‌رسد وانها ارث مادرشان را میخواهند آیا میتواند بگیرند یا چقدر از اموال سهم میبرند

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
با توضیحات ارثی به ایشان تعلق نمیگیرد ، مدارک باید بررسی شود .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر با وجود ورثه طبقه اول(شما) وراث طبقه دوم (مادربزرگ) ارث نمیبرند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تمامی ارث فرزند به شما می‌رسد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات به مادربزرگ ارثی نمی رسد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام طبق حرفهای شما به ایشان هم ارث می رسد چون پس از شهادت همسرتان پدرو مادر ایشان از باغ وی نیز ارث می برند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر سوال شما نیازمند بررسی دقیق و جامع است⚖

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برادر شوهر ارث نخواهد برد

از اموال همسر شما ( شهید ) ، برادر شوهر ، ارث نخواهد برد مطلقا

و از اموال فرزند شما ، هم برادر شوهر ارث نخواهد برد مطلقا

ولی اگر اموالی که پدربزرگ به نوه داده است به صورت قرارداد عادی باشد و سند مالکیت رسمی اموال به اسم نوه نشده باشد
شما باید ابتدا دادخواست مناسب ( با توجه به نوع قراردادی که پدربزرگ به نوه انتقال داده ) به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق انتظارات شما ارثی تعلق نمی گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اهمیت موضوع نیاز به بررسی مدارک است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده ارثی تعلق نمیگیرد