مشاوره حقوقی رایگان - ارث بعد از فوت

سلام وخسته نباشید. پدر من سال 82 فوت کرد. مادرم سال 87.ما سه برادر و یک خواهر بودیم.سال 88 ارث تقسیم شد و از خواهرمان امضاء گرفتیم که ارث خود را کامل گرفته است. خواهرمان سال 93فوت کرد. حالا بچهای خواهر مان میگویند که ارث مادر ما را کم دادین. با این حال آنها میتوانند شکایت کنند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تقسیم نامه داشته باشید و شرایط صحت را داشته باشد خیرادعایی پذیرفته نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورت داشتن دلایل و مدارک بله می توانند سهم مادر خود را مطالبه کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، اگر شما سهم خواهرتان را کمتر از سهم الارث
قانونی پرداخت کرده باشید امکان اقامه دعوا از طرف ورثه وجود خواهد داشت و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر توافق شما بر اساس تقسیم نامه باشد صحیح است در غیر این صورت میتوانید دادخواست تقسیم مجدد ترکه دهید.اگر مشکلی بود تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان ابطال تقسیم اگر بطرز صحیح انجام نشده باشد می باشد

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
از آنجایی که اقرار به دریافت سهم الارث داشته و اعتراضی ننموده لذا شکایتی مسموع نمی باشد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شرایط پرونده با جزییات بیشتر باید مورد بررسی قرار گیرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله جنابعالی مستلزم بررسی مدارک و اسناد مربوطه است

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اگر اقرار خواهرتان صحیح و دقیق بوده باشد و دارای امضا و تاریخ بوده و شهود نیز آن را امضا کرده باشند در اینصورت مشکلی نخواهید داشت