مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک

سلام نا مادری من از ما 2 خواهر و 2 برادر شکایت کرده و مهریه و سهم ارث خود را میخواهد تا جایی پیشرفته که 20 روز دیگه مزایده برگذار میشه و ما پولی رو که قانون تعیین کرده اماده کردیم ولی ایشون قبول نمیکنه اسرار داره که خونه بره مزایده ایشون تو این مدت 2 سال ازدواج کرده و میگه که خودش میخواد تو مزایده شرکت کنه ما به وکیلمون گفتیم که هر طور شده اجازه نده که خونه تو مزایده بره ولی ظاهرا این حانم با عموی وکیل ما ازدواج کرده من نمیدونم ایا راهی وجود داشته که به مزایده نره حالا وکیل ما میگه باید ما چهار تا خواهر برادر همه سهم خودمون رو واگذار کنیم به یه نفر از خودمون تا خونه مزایده نره ایا این حرف درسته راستش ما پولمون نمیرسه که بریم تو مزایده شرکت کنیم ایا راهی هست ما سهم این خانم رو بدیم که خونه مزایده نره یا راهی بوده که وکیل ما کم کاری کرده باشه و اگر راهش همینی باشه که قبل مزایده به یکی از خودمون واگذار کنیم اگر بخاد میتونه بعدش حق ما رو نده یا نه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اهمیت موضوع نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره حضوری و در صورت نیاز اخذ وکالت است.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی پرونده روال قانونی خود را طی می نماید و امکان جلوگیری از فروش و یامزایده ملک نمی باشد مگر در صورت رضایت نامادری درقبال دریافت سهم خود و تقاضای مختومه نمودن پرونده، درصورت انتقال به غیر و یا احد از ورثه صرفا تا مدتی جلوی مزایده گرفته می شود و مجددا با تقاضای نامادری ملک جهت فروش به مزایده گذاشته می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دلیلی برای ابطال مزایده وجود ندارد مگر آنکه نامادری تان رضایت دهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده شما سوال حقوقی صرف نیست و نیازمند بررسی مدارک است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی شود جلوی مزایده را گرفت به وکیل تان اعتماد داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ملک قابل افراز نباشد در صورت درخواست یکی از شرکت دستور فروش صادر میشود و ملک به مزایده میرود مگر اینکه رضایت آن شریک اخذ شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی دقیق نیاز
به بررسی جزئیات موضوع میباشد