مشاوره حقوقی رایگان - شرایط ابطال مزایده اجرای احکام

باسلام و احترام زمینی به مزایده گذاشته شده، معارض برای نصف ان پیدا شده، قاضی اجرای احکام ایا میتواند با تنفیذ قولنامه عادی ایشان نصف زمین را از مبلغ مزایده کم کرده و الباقی زمین را تحویل برنده مزایده کند؟ یا اینکه میبایست مزایده را ابطال کند؟ با تشکر

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
اگر طرف مقابل ( مالک یه دانگ دیگر زمین ) رأی توقف گرفته باشد جلسه مزایده متوفی می‌شود.

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

دستور فروش و متاقب آن مزایده برای کل پلاک ثبتی صادر شده است و با پیدا شدن معارض حکم مال مشاعی را داشته که در صورت اثبات ابتدا باید گواهی عدم افراز از اداره ثبت اخذ سپس ملک به مزایده گذاشته شود . قاضی در این موارد جلوی مرایده را خواهد گرفت

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تشخيص با مرجع قضايي معطي و اجراي احكام وابسته است