مشاوره حقوقی رایگان - فوت محكوم له در زمان اجرای حكم و مزایده ملک محكوم عليه

سلام و درود
خوبين وقت بخير
مادرم در زمان رأی قطعی و اجرای احكام و مزایده ی ملک محكوم عليه فوت كردند و ما به دادگستري اطلاع داديم و درخواست تعويق مزایده را نوشتيم. حالا سوال من اين است كه تا انحصار وراثت پرونده بسته ميشود ايا توقيف ملک محكوم عليه به فوت خود باقی می ماند يا اينكه از توقيف خارج ميشود ؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
اجرا متوقف خواهد شد و پس از اراثه گواهی انحصار وراثت به ضمیمه درخواست عملیات اجرایی از سر گرفته خواهد شد

یک وکیل

سلام توقیف باقی است

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

با سلام.توقیف به قوت خود باقی است