مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیه

باعرض سلام وادب وخسته نباشید
لطفا بفرمایید مبلغ دیه شخص ثالث برای پارگی طحال درتصادف ودوهفته طول درمان چقدر میباشد.باتشکر فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است بدان

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اجراي احكام محاسبه مي نمايند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی میزان دیه را بر اساس درصد تعیین شده توسط کارشناس پزشکی قانونی واحد اجرای احکام مربوطه محاسبه می کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تشخیص میزان دیه و طول درمان بسته به نظر پزشکی قانونی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به اظهار نظر پزشکی قانونی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه می شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بنا به تشخیص پزشکی قانونی است .

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اجرای احکام محاسبه خواهد کرد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

میزان دیه و طول درمان توسط پرشکی قانونی تعیین میگردد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دیه براساس نظریه پزشکی قانونی قابل تعیین است و باید رویت شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی پزشکی قانونی با معاینه دقیق و تعیین طول درمان و بررسی التیام‌مطلوب یا معیوب تعیین درصد مینماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پزشکی قانونی درصد دیه جراحات وارده را تعیین مینماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مقدار دیه در برگه پزشکی قانونی معین شده است و رابطه زمان اجرای حکم دقیق مشخص میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی با توجه به نوع و میزان جراحات تعیین میشود
و نظریه پزشکی قانونی قابل اعتراض است