مشاوره حقوقی رایگان - میتونم از پدرم شکایت کنم یا خیر

من 18 سالمه با خواهر و برادر کوچکترم پدرم مدام منو خواهرمو تهدید میکنه به مرگ و با چاقو تا دم در اتاقمونم چندباری اومده میگه مارو نمیخواد و مدام سرکوفت میزنه منو تهدید به ازدواج کردن و نمیزارن برم سرکار مستقل شم چون اون خرجی برای لباس مناسب برامون نمیکنه و از نظرش خرج اضافی محسوب میشه شخصا بخاطر وضع نامناسب از خونه خارج نمیشم خواستم ببینم میشه شکایت کنم یا نه اون با ما مثل برده رفتار میکنه و با القاب زشت حتا بیرون خونه صدا میزنه اگه شکایت کنم تا کجا میشه جلو برم

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با عنایت به وضعیت نامناسب منزل می توانید با شماره123 تماس بگیرید.
درضمن می توانید تحت عنوان توهین و تهدید علیه ایشان طرح شکایت کنید و البته باید ادله اثبات این امر را ارائه دهید در غیر اینصورت قطعا شرایط منزل برایتان سخت تر خواهد شد.
پس از 18سال شما می توانید مستقلا برای خودتان تصمیم گیری نمایید و مشغول به فعالیت قانونی جهت کسب درامد شوید.
همچنین در صورت عدم پرداخت نفقه اعم از خوراک، پوشاک، هزینه های درمان و مسکن مناسب می توانید دادخواست مطالبه نفقه بطرفیت پدر مطرح نمایید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
پدر حق توهین ، تهدید و تحقر نداشته و موظف به پرداخت نفقه ی فرزندان است .
هم میتوانید موضوع را از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید و هم علیه پدر تحت عنوان تهدید شکایت کیفری نمایید .
حق ارائه دادخواست پرداخت نفقه در دادگاه هم برای شما محفوظ است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله بابت توهین و فحاشی قادر به طرح شکایت هستید. ولی در مورد نفقه و خرجی شما، باید مادرتان علیه او شکایت کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بهتر است با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید
در خصوص نفقه خود و خواهر و برادر هر کدام جداگانه می توانید اقدام نمایید پدر موظف به پرداخت می باشد
در مورد سایر موارد می توانید شکایت تهدید و توهین داشته باشید

یک وکیل :

با سلام
ابتدا موضوع را از طریق اورژانس اجتماعی 123 پیگیری نمایید در صورتی که نتیجه بخش نبود امکان طرح شکایت دارید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا به کمکتان بیایند 123.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید دادخواست نفقه بدهید و برای توهین و تهدید با ادله اثباتی شکایت کنید.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
برای درخواست نفقه(خرجی) هم میتوانید در شورای حل اختلاف دادخواست الزام به نفقه اولاد بدید و هم در دادگاه کیفری از ایشان بابت ترک انفاق شکایت کیفری مطرح کنید. بابت تهدید هم میتوانید شکایت کیفری تحت عنوان تهدید مطرح کنید.
مؤید باشید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از بهزیستی کمک بگیرید و در راستای آنی نیز می‌توانید شکایت های کیفری مطرح کنید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
هم مي توان موضوع را از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری و هم علیه پدر تحت عنوان تهدید شکایت کیفری نماييد .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
پاسخ كامل همكاران محترم داده شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت ممکن است و به علت عدم صلاحیت پدر شما بعنوان بدسرپرست از سرپرستی توسط حکم دادگاه عزل خواهند شد.

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،شکایت مطالبه نفقه ونیز جهت تهدید وفحاشی هم ممکن است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی قابل پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان توهین و تهدید علیه ایشان طرح شکایت کنید و بابت نفقه و هزینه خوراک و پوشاک هم میتوانید اقدام کنید علاوه بر اینها شما بعد از 18سالگی میتوانید مستقل شوید و کار کنید

یک وکیل :

امکان شکایت وجود د دارد ولیکن بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بفرمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به شماره تلفن 123 اورژانس اجتماعی زنگ بزنید و از کارشناسان بهزیستی کمک بخواهید تا اونا اول پدرتان را راهنمایی کنند بعد اگر راه نیامد به دادگاه شکایت کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
تهدید و توهین نیز قابل شکایت می باشد
می توانید دادخواست نفقه مطرح نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

بابت نفقه دادخواست دهید

یک وکیل

با سلام بهتر است ابتدا با اورژانس اجتماعی123تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
امکان شکایت وجود دارد بهتر است از بهزیستی کمک بگیرید یا با تلفن 123 تماس بگیرید

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام.جای تأسف است که به فرزندان اهانت شود وانهارا تحقیر نمایند.در اسلام ,احترام والدین سفارش شده ودرمقابل والدین هم موظف هستند برای فرزندان ارزش قایل شوند و تربیت نیکو نمایند و.‌‌.من پیشنهادی اینه اولا‌با بزرگ‌ترهای فامیل صحبت کنید مشکل را به امید خدا حل نمایند.اگر نتیجه حاصل نشد از طریق اورژانس اجتماعی تماس با شماره 123ودرنهایت اقدام از طریق مرجع محترم قضایی.موفق باشید