مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم دیه برادر محجور که بر اثر تصادف فوت شده

سلام و احترام
تقسیم دیه برادر محجور که بر اثر تصادف فوت شده به چه صورت هست ؟
این برادر ، پدر و مادرش سالها پیش فوت شدن و همسر و فرزندی هم نداشتن . سرپرستی ایشون با خواهر بزرگترشون بوده که این خواهر سالهای طولانی قیم برادر محجور هم بودن .
سوال اینه الان که برادر فوت شده ، دیه تصادفش ، بین سایر برادر و خواهر ها تقسیم میشه ؟ یا دیه به اون خواهر که قیم بوده میرسه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دیه بین تمام خواهر ها و برادران تقسیم خواهد شد و
و برادر دو برابر خواهر سهم خواهد شد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بر اساس سهم الارث پرداخت و تقسیم می شود