مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

درود بر شما،
پدرم تصادف کرده و فوت شده، الان بیمه دیه رو به دادگاه داده برای تقسیم بین ورثه ، انحصار وراثت هم شده ولی یکی از وراث میگه یه مبلغ به من اضاف بدید تا بیام امضا کنم. عملا داره اخاذی میکنه ازمون. آیا دادگاه بدون حضور یکی از وراث سهم دیه ما رو مشخص و پرداخت میکنه یا خیر ؟
ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سهم را مشخص میکنند اما پرداخت ان باید طبق ضوابط انجام شود. اگر ورثه ای مشکل ساز شده به قاضی صادر کننده اعلام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیازی نیست هر کدام از ورثه با توجه به انحصار وراثت سهم خود را دریافت می نماید