مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی اعصاب و روان و ادامه تحصیل

سلام بنده چند سالی هست که دخترم بیماری اعصاب و روان اختلالات دو قطبی و اضطراب شدید مبتلا هست و دارو مصرف میکند با مراجعه به پزشک اعصاب و روان گواهی تحصیل در منزل را گرفته است مدرسه ی دخترم گفتند که باید کمیسیون پزشکی نظرش را بدهد در صورت مثبت بودن نظر کمیسیون پزشکی ، در آینده مشکلی برای ثبت نام یا استخدام دخترم ایجاد نمیشود?

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است . باید مورد تایید کمیسیون پزشکی قرار گیرد

یک وکیل

با سلام خیر مشکلی به وجود نخواهد آمد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
استخدام تابع قوانین و مقررات ارگان مربوطه است . ممکن است در آینده با مشکل مواجه شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مراحل قانونی با تایید آموزش و پرورش منطقه طی شود خیر.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از امور اداري و استخدامي سوال فرماييد

صادق طلعتی دلیر

جناب آقای صادق طلعتی دلیر :

با سلام بستگی به محل ثبت نام و شغل استخدامی در آینده دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بیماری وی خوب شود خیر اما اگر بیماری باقی بماند مسلما باید حکم محجوریت وی را بگیرید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام
کاربر گرامی به احتمال زیاد دچار مشکل خواهند شد ولیکن در نهایت در کمیسیون پزشکی باید تایید گردد