مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام ، یک ماشین خریدیم و جهت تعویض پلاک از فروشنده وکالت نامه گرفته ام. الان تاریخ وکالت نامه به اتمام رسیده و فروشنده حاضر به تمدید وکالت نامه نمی شود. و درخواست پول کرده است. جهت شکایت چکار باید بکنم و در صورت مراجعه به دادگاه حدوداً چه مدت طول میکشد تا به نتیجه برسم

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام
با در دست داشتن مبایعه نامه و مدارک مالکیتی خودرو و با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست الزام به فک پلاک خودرو را مطرح نمایید. مدت زمان متفاوت است بستگی به حجم پرونده های هر دادگاه مستقر در اون شهر داره و حدودا یکسال زمان میبره

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
قرارداد فی مابین نیاز به بررسی دارد . اگر سند منتقل نشده اظهارنامه ای مبنی بر الزام به تنظیم سند برای ایشان ارسال و در صورت عدم نتیجه موضوع را از دادگاه پیگیری کنید. اگر سند منتقل شده با در دست داشتن سند میتوانید به تعویض پلاک مراجعه نمایید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید. معمولا 3 الی 4 ماه زمان می‌برد و هزینه زیادی هم ندارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی می بایست از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی خودرو و فک پلاک بطرفیت مالک خودرو مطرح نمایید مدت زمان رسیدگی قابل تعیین نمی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست در مدت وکالت تعویض پلاک انجام می دادید می توانید شکایت کنید زمان مشخص نیست حداقل چندین ماه زمان می‌برد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک ثبت کنید
مدت زمان بستگی به ترافیک پرونده های حوزه قضایی دارد ولی معمولا 6ماه نهایتا طول می کشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس علیه فروشنده و مالک اصلی دادخواست دهید
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و.
مدت زمان رسیدگی قابل پیش بینی نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به دفاتر قضایی ارایه دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق دفتر خدمات دا خواست الزام به فک پلاک بدهید

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

سلام: مدت دادرسی قابل پیش بینی نیست، معمولا الان اوقات دادرسی خیلی سرعت پیدا کرده است.

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

باید دادخواست تنظیم سند خودرو به طرفیت فروشنده به دادگاه تقدیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی ، دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی و خسارات به طرفیت فروشنده و
تمام ایادی قبلی اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک دهید زمان قابل پیش بینی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بین 4 تا 8 ماه طول میکشه که حکم دادگاه صادر و اجرا شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تعویض پلاک مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک پلاک دهید.بستگی به حجم‌پرونده ها دارد.

صادق طلعتی دلیر

جناب آقای صادق طلعتی دلیر :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت مالک پلاک ارائه دهید
بازه زمانی رسیدگی هم بستگی به محل دادگاه و شهرتان دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فرآیند به نتیجه رسیدن دعوی در دادگاه 3 الی 6 ماه است.