مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

سلام مستاجر هستم مغازه میوه فروشی دارم سه ماهه از قراردادم گذشته موجر در جوار مغازه بنده یک مغازه داره و در همون مغازه زندگی میکنه دو روز پیش کنتور مشترک بین مون قطع شده مغازه منو تخریب کرده و بدون اجازه بنده وارد مغازه شده و کنتور مشترک رو که در مغازه بنده بوده زده بالا میتونم تخلیه کنم ملک شو شکایت کیفری کردم و فرستادن حل اختلاف ولی نیومده پاسخ گو باشه چه کنم الان سه روزه فراریه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل پیگیری است . باید دلایل کافی و شاهد داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت شما به دادسرا ارجاع خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مستندات وپرونده شما بابت اظهارنظر باید رویت وبررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نگران نباشید پرونده شما به دادسرا ارجع خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت کیفری خود را پیگیری نمایید

و میتوانید دادخواست فسخ قرارداد اقامه نمایید البته با شرایط خاصی

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

میتوانید اجرت المثل منافع از دست رفته را از ایشان مطالبه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر نیامد و سازش حاصل نشد پرونده به دادسرا میرود در مورد تخلیه بستگی به قرارداد و همچنین توافق بر اقاله دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بصورت غیابی رای صادر خواهد شد و در صورت محکومیت طرف مقابل شما نسبت به جلب ایشان اقدامات لازمه صورت خواهد پذیرفت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نه خودتان اقدام به تخلیه نکنید باید دادخواست فسخ بدهید و البته شکایت کیفری را دنبال کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
پرونده از طریق شورای حل اختلاف به دادسرا ارسال میشود .