مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه

با سلام.
من 3-4 سال یک مغازه ای رو اجاره کردم امسال صاحب مغازه قیمت پیش پول و‌ اجاره رو 2 برابر ‌پارسال کرده و بعد از خواهش کردن ازش که مبلغی رو‌ کم کنه چندید بار هم صحبت کردیم ولی راه نیومد و الان که 5 روز از قرارداد میگذره میگه مغازه رو‌برای‌خودم می خوام و 10 روز مهلت میدم تخلیه کنی
در صورتی که اصلا قبل از پایان قرارداد حرفی نزد‌مه ما دنبال مغازه باشیم.
الان من 2 ماه مهلت میخوام ولی نمیده
چه کاری باید انجام بدم که محکوم نشم ایا می‌تونه سریع حکم تخلیه بگیره؟
اجاره‌ هم‌ همیشه چند روز قبل از‌ سر‌رسیدش پرداخت کردم این‌ سال ها

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکم تخلیه بیشتر از یکی دو ماه طول می کشد و اگر خسارت تاخیر در تخلیه در قرارداد قید شده باشد می تواند مطالبه کند.
بهتر است دوستانه فرصت بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام با پایان مدت می تواند دستور تخلیه فوری بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد جدید نوشته اید بر اساس ان عمل میشود و اگر خسارت وجه التزام تعیین کرده باشید ثابل مطالبه است . در غیر این موارد میتوانید مهلت بیشتری بخواهید تا مغازه جدید اجاره کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بنا در توافقات قراردادی عمل خواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سریع نمی تواند تخلیه بگیرد و مهلت برای جستجو دارید