مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره بها مغازه

سلام
ایا مغازه ای که من 3 ساله از موجر رهن واجاره کرده ام حالا بعد از یک سال که اجاره ها بالا رفته موجر میتواند مغازه رو ازمن بگیره .؟
رفتم بنگاه واسه تمدید و20 درصد افزایش کرایه که در قولنامه ذکر شده موجر بهم گفت من مغازه رو خودم لازم دارم وباید خالی کنی وگرنه حکم تخلیه میگیرم .
ایا همچین اجازه به ایشان داده میشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
اگر مدت قرارداد اجاره 3 سال
باشد قرارداد قابل فسخ و تخلیه نیست مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد
و

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورتی که قرارداد شما سه ساله باشد خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدت اجاره تمام شده باشد و موجر درخواست تخلیه بده باید مغازه را تخلیه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر برای مصارف شخصی باشد ملزم به تخلیه هستید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر قرارداد اجاره شرایط مورد نظر مقنن داشته باشد می تواند تقاضای تخلیه فوری نماید و الا خیر باید مدارک بررسی شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی بیست درصد در خصوص مسکونی است و الاان هم اعتبار قانوننی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قرارداد قابل فسخ نیست ،
شما در مهلت های معین اجاره را بپردازید جای نگرانی نیست