مشاوره حقوقی رایگان - خرید سرقفلیِ مغازه ای که مستاجر دارد

سلام
بنده قصدِ خرید سرقفلیِ مغازه ای را دارم که در حال حاضر مستاجر دارد و 2سال هم از قرارداد اجاره باقیمانده است. مغازه سال 1399 اجاره داده شده و مستاجر تا سال 1402 قرارداد دارد. مستاجر مغازه را بصورت معمولی اجاره کرده و سرقفلی را نخریده. مستاجر به صاحب ملکیت مغازه، 20 میلیون ودیعه داده و ماهیانه 2میلیون اجاره میدهد. صاحب ملکیتِ مغازه، قصد فروش سرقفلی با مستاجر را دارد و قیمت را 1 میلیارد و 400 میلیون گذاشته است. سوالم اینست که اگر من سرقفلی مغازه را بخرم آیا میتوانم دادخواست تخلیه بدهم و دستور تخلیه مستاجر را بگیرم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما باید ابتدا مستاجر آن مغازه باشید تا بتوانید سرقفلی آن را خریداری کنید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. بله ولی بهتر است با احتیاط عمل کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بهتر است اول مستاجر تخلیه نماید سپس سرقفلی خریداری شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بستگی به توافق طرفین مالک و مستاجر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بهتر است ابتدامستاجرملک را تخلیه وبعدسرقفلی خریداری شود