مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین مشاع ارثی

با سلام و وقت بخیر خدمت اساتید محترم.

زمینی به مساحت 320متر با بر 16متر
که ارثی هست؛
که 4پسر و 4دختر جز وارثین هستند.
مشکل اینجاست که دختران خواهان فروش سهم خود هستند و برادران قصد فروش سهم خود را ندارند.
و زمانی که مشتری برای خرید سهم خواهران می آید،برادران با قیمت پیشنهادی مخالفت میکنند و رضایت نمیدهند خواهران سهمشان را بفروشند.

در حال حاضر برای تقسیم و جدا کردن سهم خواهران از برادران چه اقدامی باید انجام داد که بتوانند سهم خود را بفروشند و نیازی به رضایت و دخالت برادران نباشد.؟

سپاسگزار از شما

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
چنانچه در بین ورثه شخص محجوری نباشد و ملک در دفتر املاک به نام ورثه ثبت شده باشد باید به اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک درخواست افراز ملک مشاع رو بدید ولی اگر ملک به نام ورثه در دفتر املاک ثبت نشده باشد یا در بین ورثه شخص محجوری باشد باید در دادگاه حقوقی محل وقوع ملک درخواست افراز ملک مشاع رو بدید. اما اگر در اداره ثبت درخواست افراز دادید و طبق اعلام واحد ثبتی ملک غیرقابل افراز تشخیص داده شد میتوانید از دادگاه حقوقی محل وقوع ملک درخواست فروش ملک مشاع رو بکنید.
مؤید باشید.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام دادخواست تقسیم ترکه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث است
نسبت به فروش ملک از طریق مزایده اقدام نمایید اگر توافقی نمی‌باشد.

موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ملک شما قابل افراز نیست

شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست افراز مال مشاع را مطرح نماید تا نامه عدم افراز صادر بشود

و سپس درخواست دستور فروش مال مشاع را در دادگاه مطرح نماید

و بعد از صدور دستور فروش ، در اجرای احکام ملک در مزایده به فروش خواهد رفت و سهم هر کدام از شرکا در صندوق دادگستری واریز خواهد شد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما نیازی به رضایت برادران ندارید می توانید اشخاصی که قصد فروش دارند یک وکیل بگیرند و وکیل فوراً زمین را به فروش برساند و سهم خواهر را بپردازد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقاضای صدور دستور فروش ملک مشاع بدهید