مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

باسلام پدرم چندقطعه زمین زراعی باسند مشاع داشت که درزمان حیات خود یک چهارم زمینها را به یکی ازپسران خود ثبت سند کرده است ویک هفتم بقیه زمینهارا بطوروکالتی به یکی دیگر ازپسران داده است وبقیه زمینها را بطور مساوی بین چهارپسردیگر وخود تقسیم وثبت سندکرده است همگی سندها بطورمشا ع می باشدپدردوسال است فوت کرده است حالا وراث نه وکالت برادرم راقبول می کنندونه زمینهای که پدرتقسیم کرده بود لطفا تکلیف چیست لازم به یاداوری است ماهفت برادر ویک خواهر بودیم یکی ازبرادران قبل از پدرفوت نموده اند متشکرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید تقسیم نامه به امضای چه اشخاص‌ی رسیده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیق ب توان کرد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

هرکس ادعایی دارد می تواند شکایت کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید با من اول یک سری اطلاعات تکمیلی از شما بگیرم بعد توصیح دهم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وکالت نامه با فوت وکیل یا موکل باطل میشود مگر وکالتنامه همراه با قرارداد بیع یا صلح یا
هبه باشد

ولی اگر پدر اسناد مالکیت را به صورت قطعی ، به اسم فرزندان انتقال داده باشد سایر وراث نمیتوانند مدعی بشوند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وکالت بعد از فوت باطل است اما بقیه انتقال مالکیتها صحیح است الباقی ماترک هم با گواهی انحصار وراثت به وراث حین الفوت میرسد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وکالت باطل شده است ولی در رابطه با قبول نداشتن باید دید ادله آنها چیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برادری که قبل از پدر فوت کرده سهم نمی‌برد وکالت هم با فوت پدر زایل میشود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
وکالت با فوت باطل است لذا مطابق قانون ارث تقسیم انجام می شود. و شخصی که زودتر از پدر شما فوت کرده ارث نمی برد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام البینه علی المدعی شخص مدعی می بایست ادعای خود را اثبات کنداشخاصی که مدارکی دال بر مالکیت خود دارند می توانند در محاکم محترم آن را ارائه داده و از خود دفاع کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدر اسناد مالکیت را به صورت قطعی ، به اسم فرزندان انتقال داده باشد سایر وراث نمیتوانند مدعی بشوند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکالت بعد از فوت احد از طرفین باطل می شود ولی وراثی که وکالت داشته اند می توانند حسب مورد هبه یا صلح یا بیع سهم خود را ثابت نمایند . در صورت تمایل برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وکالت با فوت باطل می گردد
تقسیم نامه چنانچه به امضای کلیه وراث رسیده باشد معتبر است
در صورت عدم توافق باید نسبت به تقسیم ارث الباقی ماترک اقدام گردد
وراث فرزندی که قبل پدر فوت کرده ارث نمی برند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد بهتر است از طریق مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر متوفی سند قطعی بنام فرزندان زده باشد فرزندان مالک می باشند لازم به ذکر است وکالت با فوت باطل میشود وراثی که مدعی میباشند باید ادعای خود را در محکمه اثبات نمایند‌

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر انتقال به طور قطعی انجام گرفته نمی توانید اقدامی انجام دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به کسی که قبل از فوت پدرتان فوت شده ارث به خودش و فرزندانش تعلق نمی گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.