مشاوره حقوقی رایگان - زمین

سلام،
15سال پیش زمین کشاورزی مرحوم پدرمان را به مقدار 21 هکتار را بین 3برادر تقسیم کردیم.هر کدام 7هکتار.تو تقسیم هم نوشتیم هر کدام 7هکتار.
ولی زمین ها را متراژ نکردیم، الان که زمین ها را جی پی اس زدیم، زمین یک برادر 8 هکتار و دیگری 9هکتار و مال من همان 7هکتار است.
من نسبت به اضافه بودن زمینها اعتراض کردم، یک هکتار از زمینی که دست برادر9هکتاری مال من باید باشد. آیا نسبت به اضافه بودن زمین حقی دارم یا خیر؟
در تقسیم نامه نوشتیم فلان زمین 7 هکتار می باشد، الان شده 9 هکتار.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تقسیم به اشتباه باشه قابل ابطال است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید تقسیم نامه را ابطال و دوباره اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قانونا میتوان تقاضای ابطال تقسیم نامه نمود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید دادخواست ابطال تقسیم نامه را بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله درخواست ابطال تقسیم نامه عادی نمایید تا از طریق دادگاه دادخواست تقسیم ملک‌مشاعی مجدد داده شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر گاه بعد از تقسیم معلوم شود که قسمت به غلط واقع شده است تقسیم باطل می‌شود