مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک اوقافی

سلام ما الان 30سال توی ملک اوقاف نشستیم قبلتر از این هم دست پدر بزرگم بوده تقریبا 80سال ما اینجا نشستیم و هیچگونه اجاره عقب افتاده ای نداریم هرماه پرداخت کردیم این ملک فقط یه زمین با یه اتاق بوده ولی طی سال ما اونو تبدیل کردیم یه یه خونه ویلایی امروزی شیک امسال اوقاف میخواد ما رو بیرون کنه بهشون میگیم اگر خرج کرد ما رو نمیدین اشکال نداره میخوایم وسایلمون مثل کابینت کمد دیواری و شیر الات رو با خودمون ببریم میگن حق ندارین و ابلاغیه دادگاه برامون فرستادن که اگر دست به وسایل بزنیم با دادگاه طرفین. حالا این وسط ما باید تمام وسایل مون ول کنیم بریم؟ یا حقی داریم و براش بجنگیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست متقابل
اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حقی دارید می توانید طرح دعوا کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما میتوانید دادخواست مطرح نمایید مشاوره تلفنی بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق اظهارات شما می توانید دادخواست  متقابل طرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وسایلی که در خدا مستقر هستند مثل آبگرمکن شومینه و کابینت قابل انتقال دادن نیستند