مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف مرز زمین با همسایه

با سلام و تشکر از اساتید گرامی
احتراماً اینجانب سال 97 زمینی به مساحت 800 متر خریداری نمودم. همسایه های سه طرف آنها زمین را مطلع و روی قولنامه بنگاهی امضاء گرفتم و یک ضلع زمین جاده بود و در تقسیم نامه ارثی بین صاحب زمین با ورثه خود که 7 نفر هستند هم قید شده که ضلع شمالی به جاده محدود می شود. اما حالا زمین روبرو که جاده حد فاصله ما است ادعا می کند که مقداری زمین او در این طرف جاده قرار داد و ادعای مالکیت دارد و ظاهر هم نقشه برداری کرده و سند رسمی و ثبتی دارد. حالا من در زمین خودم استخر و دیوار چینی انجام داده ام و تغییر وضعیت داده ام و راه ارتباطی من هم از این طرف زمین است. چگونه مالکیت این زمین را ثابت کنم؟ اگر تاریخ تهیه سند همسایه بعد از تقسیم نامه ارثی صاحب زمین ما باشد چه حقی رای من ایجاد می کند؟ لطفا راهنمایی فرمایید؟ آیا تقسیم نامه و شهود آن به حل مشکل کمک می کند؟
با تشکر و آرزوی توفیق

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع تخصصا باید مورد توجه قرار گیرد

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

با سلام ابتدا تقاضای تامین به شورا بدهید که درستی ادعا مشخص شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر تقسیم نامه تنظیم شده باشد و تمام ورثه تقسیم نامه را امضا کرده باشند تقسیم نامه معتبر است مگر
یکی از ورثه دادخواست ابطال تقسیم نامه را اقامه و توسط دادگاه
تقسیم نامه باطل شده باشد

شما باید با توجه به مفاد
مبایعه‌نامه و شروط قرارداد ، دادخواست مناسب اقامه نمایید و

و امکان ابطال سند همسایه وجود خواهد داشت البته با شرایط خاص

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست بهتر است با وکلا تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اسناد شما و اسناد مالکیت کسی که به شما فروخته است و آن آقایی که اینک ادعا دارد را باید مطالعه کرد بعد نظر داد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید تا میزان ان براورد شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله به تقسیم نامه مقدم خود و شهادت شهود برای اثبات مالکیت استناد کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس تنظیم نمایید