مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

سلام. آیا فقط با وکالت بلاعزل فروش ملک میشه یه ملک را به اسم خودم انتقال بدم؟ چون مبایعه نامه ازش ندارم آیا بعد از انتقال سند میتونه اعتراض بزنه که من ملک را نفروختم ؟
و به اسمه خودم مبایعه نامه میتونم امضا کنم؟ چون اجازه دارم به خودمم انتقال بدم و ایشان حق اخذ وجه ( ثمن و صلح ) و ایصال به موکل را از خود سلب و ساقط کرده است.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد وکالتنامه دارد بنظر امکان پذیر است منع قانونی ندارد مگر شرط خلاف شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
وکالت بیع نیست یک نمایندگی است
اگر ملک را خریداری کرده اید به وکالت اکتفا نکنید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به اختیارات می توانید اقدام نمایید ولی به هر صورت باید حسااب تصدی ایام وکالت قابل طرح می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید با وکالت به خود انتقال دهید اما مبایعه نامه با‌ خودتان نمی توانید بنویسید. عقد است و حداقل دو طرف نیاز دارد برای ایجاب و قبول

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام معمولاً در وکالتنامه های فروش بلاعزل قید شده که شما میتوانید به هر شخصی اعم از خودتان ملک را بفروشید بنابراین مانعی ندارد و بهتر است خودتان به عنوان وکیل فروشنده و خریدار مبایعه نامه تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون داشتن وکالت نامه ،
دلیل مالکیت وکیل محسوب نمی شود مگر وکالت نامه همراه با
مبایعه‌نامه باشد

اگر شما مبایعه‌نامه خرید نداشته باشید و فقط وکالت نامه داشته باشید ، وکیل میتواند ملک را به نام خود انتقال بدهد ولی
وکیل باید ثمن معامله را طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناسی به موکل پرداخت نماید مگر ...

بهتر است قرارداد صلح بلاعوض تتظیم نمایید

یک وکیل

بستگی به مفاد و شرایط وکالتنانه دارد بهتر است قبل از هر اقدامی با وکیل مشاوره بفرمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

چنانچه در وکالت حق توکیل به غیر ولو خود وکیل نیز درج شده باشدبله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون داشتن وکالت نامه ، دلیل مالکیت محسوب نمی شود مگر وکالت نامه همراه با مبایعه‌نامه باشد

در صورت انتقال ملک به نام وکیل ، وکیل باید ثمن معامله را طبق قیمت روز کارشناسی به موکل
پرداخت نماید مگر ...

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در وکالتنامه نوشته حق انتقال به خود ویا غیر رادارید میتوانید بنام خود انتقال دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وکالت انتقال نیست و مطابق قرارداد وکالت باید عمل شود و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می تولنید مبایعه نامه تنظیم و سند را لنتقال دهید ولی توجه داشته باشید وی می تولند حساب دوران وکالت را از شما بخواهد .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبایعه نامه یا صلح نامه تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در وکالت‌نامه این حق برای شما در نظر گرفته شده بله میتوانید ملک را بنام خود منتقل کنید ولی باید طبق شرایط وکالت‌نامه عمل شود