مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از وکالت و انتقال ملک توسط همسر

سلام. من در یک کارخانه مشغول به کار هستم و صبحها سرکارم و وکالت به خانومم دادم که یه سری کارهایی اداری که من نیستم با اون وکالت انجام بده ما یک خونه با وام مسکن گرفتیم و3دونگ 3دونگ بوده حال ما به مشکل با اون و من متوجه شدم خانوم با اون وکالت اون 3دونگ من رو به نام خودش زده ایا من راهی برای برگرداندن ان 3دونگ دارم. ممنون ازشما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با وجود عین ان قابل رجوع است
میتوانید نسبت به خیانت وکیل نیز طرح شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
انتقال ملک با وکالت کاری,انجام نمی دهد و باید بررسی شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر از مفاد وکالت تعدی وتفریط کرده است به جرم خیانت درامانت شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مسلما وکالت صرف کاری نبوده است می توانید بنابر اختیارات تفویضی ثمن را مطالبه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی وکالت است اصولا با وکالت کاری انتقال مالکیت نمی توان داد در هر حال با‌اثبات عدم پرداخت ثمن توسط ایشان اگر انتقال قانونی بود می توانید دادخواست رجوع از هبه بدهید.

یک وکیل

سلام، بستگی به سایر شرایط و اقدامات وکیل می تواند امکان برگشت نیز داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
با توجه به اینکه خود شما به زوجه وکالت بلاعزل به زوجه داده اید ابطال سند رسمی امکان ندارد مگر با شرایط خاصی

ولی شما باید دادخواست مطالبه ثمن معامله سه دانگ خانه طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناسی رسمی را به طرفیت وکیل اقامه نمایید

و وکیل مکلف است که ثمن معامله را طبق قیمت روز پرداخت نماید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دقیق وکالتنامه وجود دارد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

می بایست با طرح دعوای سوء استفاده از وکالت ابطال سندرسمی را بخواهید . بهتر است با توجه به تخصصی بودن امر به دفتر وکیل مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
با توجه به آنکه خود شما به زوجه وکالت داد ه اید امکان ابطال انتقال سند رسمی وجود نخواهد داشت مگر در موارد خاص

ولی شما باید دادخواست مطالبه ثمن معامله طبق قیمت روز را اقامه نمایید و ..

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی می توانید البته باید متن وکالتنامه ای را که به وی دادید را مطالعه کنم، از طریق مشاوره دادراه تماس بگیرید با من

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر وکالت در انتقال اموال به ایشون دادید راهی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حساب دوران وکالت را از وی بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن وکالت‌نامه بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وکالت کازی با وکالت تام فرق میکنه باید وکالت نامه را دید و بررسی کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با وکالت اداری نمیتوان انتقال سند داد