مشاوره حقوقی رایگان - کسری کارکرد و سابقه بیمه

با سلام و عرض ارادت
این جانب در سال 1389 به مدت 3 ماه برای شرکت ... کار کرده ام و در مدت این 90 روز کارگر تولید آنجا بوده ام لذا شرکت فوق هیچگونه سابقه بیمه و خدمات تسویه شده ی بیمه ای را برای من منظور نکرده است. خواهشمندم منو راهنمایی کنید تا بتونم حقم را بگیرم .
هیچ ورود و خروجی هم ندارم که ثبت شده باشد و نشان بدهد که من 90 روز آنجا کار کردم فقط یه دفتر ثبت حضور غیاب داشتند که مراجعه کردم و میگویند موجود نیست.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه حدود دوازده سال گذشته است و مدارکی ندارید احتمالا شکایت تان مورد قبول واقع نمی شود

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،چنانچه ماهیانه به حساب شما حقوق واریز می شده،برای اثبات قراردادشفاهی کار کافی است .اگرشهودی هم دارید استناد کنید که واز وزارت کار ،مطالبه حق بیمه وسنوات وعیدی و...نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

به اداره کار شکایت کنید و دلایل خود را جمع آوری کنید و ارائه دهید . واریزی حقوق حسابتان و سایر ادله

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اثبات این موصوع فقط با شهادت شهود و فیش واریزی حقوق میسر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با حقوق واریزی و شهادت شهود سابقه کار خود را ثابت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله استشهادیه یا شهادت شهود دعوای خود را ثابت نمایید . ادله اثبات دعوا در آیین دادرسی کار شهادت را نپذیرفته ولی طبق نظر شورای نگهبان ماده 82 آیین نامه آیین دادرسی کار خلاف شرع اعلام شده است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ولی باید قرارداد شفاهی اثبات شود اگر شاهد دارید به آن استناد کنید یا به فیش های واریزی که حقوق میگرفتید استناد کنید