مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق بازنشستگی

سلام من از همسرم جدا شده پدرم فوت کردن حقوق بازنشستگی ایشان را مادرم و من ب نسبت مساوی میگیریم الان ده روزه مادرم فوت شدن خواستم بپرسم حقوق ایشون بمن میرسه چگونه اقدام کنم و معمولا چند وقت طول میکشه حقوقشون وصل بشه به حقوق من

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
روحشان شاد

بله به شما می‌رسد

حضوری پيگير ماجرا شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از اداره مربوطه درخواست دهید و با ارایه گواهی فوت و انحصار وراثت پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید تمام حقوق را دریافت نمایید اگر اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حقوق پدر کامل به شما تعلق می گیرد درخواست بدهید تا یک ماه بعد واریز می شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست بدهید تا یک بعد کامل پرداخت میشه

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام به اداره تامین اجتماعی قسمت مستمری حقوق مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به بیمه مربوطه مراجعه کنید و پیگیری کنید تمام مبلغ به شما پرداخت میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مرجع مربوطه پیگیری کنید به نظر مستمری خودتان واریز شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره مربوطه پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک فوت ایشان و شناسنامه و کارت ملی ایشان را به سازمان مربوطه ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید به سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمایید و درخواست بدهید