مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق مستمری

باسلام وخسته نباشید ایا حقوق مستمری پدرم که فوت شده ومادرم دریافت میکرده وایشونم فوت شدن به من که ازهمسرم جداشدم به طور کامل داده میشه یا نه ؟ ایا درسته به طور کامل پرداخت نمیشه ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به طور کامل پرداخت نخواهدشد ولی بیش از دو سوم آن به شما تعلق خواهد گرفت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما جنبه حقوقی ندارد بلکه اداری ومربوط به روابط درون سازمانی است از ارگان مربوطه سوال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله طبق مصوبه جدید ، مستمری پدر ، به دختر مطلقه ، حدود 30 درصد پرداخت خواهد شد