مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر فوت شده

سلام خانمی هستم که مادرو پدرم فوت شده اند و پدرم بازنشسته ی ارتش بود من در شرف طلاق گرفتن هستم ایا حقوق پدرم به من تعلق میگیرد اگر تعلق میگیرد چند در صد است ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طلاق بگیرید . شاغل نباشید تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که درآمدی نداشته باشید می توانید مستمری پدرتان را دریافت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله مشمول دریافت خواهید بود اگر تنها مشمول استفاده کننده باشید کل مستمری شامل شما میکردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله حقوق پدر مرحوم تان در صورتی که شاغل نباشید و طلاق شما صوری نباشد به شما تعلق می گیرد می توانید از کل آن استفاده کنید اگر تنها صاحب حق شما باشید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

درصورت طلاق کل حقوق به شما تعلق می گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله حقوق پدرتان به شما تعلق می گیرد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام در صورتی درآمدی نداشته باشید به شما تعلق میگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تعلق میگیرد و اگر کس دیگری مستحق مستمری نباشد تمامش به شما تعلق میگیرد

لیلا نصیرپور

سرکار خانم لیلا نصیرپور :

سلام بله بعد از طلاق به شما تعلق میگیرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در صورتی که شاغل نباشید به شما تعلق میگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت فقدان شغل و تجرد واینکه تنها شخص واجد شرایط از افراد مستمر بگیر در خانواده باشید کل مستمری تعلق می‌گیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ مشمول دریافت خواهید بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود روحشان قرین رحمت الهی
بله می‌توانید اما گاها قبول نمی‌کنند که باید خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید مستمری پدرتان را دریافت کنید.