مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از برگه سفید امضا و اثر انگشت

با سلام،بنده مدتی قبل بر اثر سانحه ی پاهام شکست و در بیمارستان بودم و به درخواست برادرم برای پیگیری شکایت و پیگیری کارای بیمه چون در بیمارستان بودم برگه ی سفید امضا و اثر انگشت بهش دادم و الان بعد چهار سال بالای همان برگه تایپ کرده که من دو خودرو خودم که بنام خودم هستش به امانت از جانب برادرم بنامم بوده و بجز من خودش و دونفر دیگه زیرش رو امضا و اثر انگشت زدن و من تقاضای کارشناسی کردم الان رای کارشناس اومده که گفته برگه سفید امضا بوده و استامپی که من باهاش اثر انگشت زدم با اون سه نفر فرق داره و متن هم بعدا تایپ شده،الان میتونم از برادرم بعنوان جعل شکایت کنم و اگه میتونم شکایت کنم حکمش چیه؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید شکوائیه جعل و استفاده از سند مجعول و افترا را
اقامه نمایید