مشاوره حقوقی رایگان - برخورد موتور به ماشین از سمت شاگرد

سلام از سمت راست در جاده اصلی میرفتم که موتوری رو دیدم بدون چراغ نه از پشت و نه از جلو در حال حرکت است ازو سبقت گرفتم و مسیرم رو مستقیم میرفتم که پمپ گازی رو دیدم به نزدیک که رسیدم راهنمایی سمت راستم رو زدم که هنوز نپیچیده بودم فقط سرعتم رو کاسته بودم که همان موتوری به من رسید و قصد سبقت داشت که اصلا تو آینه دیده هم نمیشد و یهویی جلوی ماشین روی زمین افتاد مقصر منو پلیس 100 درصد زده نظر شما چیست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به توضیحات شما نمیتوان به صورت قاطعانه گفت اما می توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مقصر با افسر تعیین میشود اگر بخواهید با دلیل میتوانید اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نظر کارشناسان مهم است اگر اعتراضی دارید میتوانید با دلیل اعتراض کنید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
ازافسر تصادفات و کارشناس مربوطه بپرسید.ویا به نظر کارشناس اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است بدان معترض شوید مستند و مستدل

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی سه نفره را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تعیین مقصر با کارشناس راهور می باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تعیین مقصر در صلاحیت افسر و کارشناس تصادفات است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط پلیس متخصص تصادفات می تواند اظهار نظر نماید