مشاوره حقوقی رایگان - تصادف تعیین مقصر

بنده در سراه که با خودرو در حال دور زدن بودم البته تابلو دور زدن ممنوع هم وجود ندارد و داخل شهر بوده که حدودا نصف ماشین ازبین خیابان عبور کرده بود توقف کرده تا ازنبودن خطر آگاه شوم ناگهان موتورسیکلتی خلاف جهت آمد تعادل خود را نتوانست حفظ کند و در جلو خودرو به زمین خورد ولی ماشین بنده با موتور برخورد نداشته و هیچ خسارتی به وسایل نقلیه وارد نشده ولی راکب ادعا دارد که خود نتوانسته ازخطر فرار کند پایش به سپر خورده وشکسته است درضمن راکب از قبل چندین تصادف که منجر به آسیب خود شده است اتفاق افتاده وبه همین دلیل قادر به حفظ تعادل نشده حالا بااین قضیا بنده مقصر هستم و یا راکب موتور در ضمن قبل از آمدن افسر موتور را از صحنه حادثه خارج کردند و به جای دیگر منتقل کردند وافسر گفته که چون موتور را از صحنه تصادف خارج کردن نمیتونه کروکی بکشد وهمه اینهادرگزارش کلانتری موجود است

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تعیین مقصر از طرف مامور راهنمایی انجام میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با توسط مقصر توسط پلیش راهور مشخص می شود و قابل اعتراض است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار گردد یا لایحه تخصصی تنظیم شود….