مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف

با عرض سلام
بنده قبلاً یک تصادفی داشتم که میخواستم مقصر واقعی بدونم کیه
در خیابان با سرعت حدود 60 تا که مجاز بود در حال حرکت بودم که ماشین جلویی به دلیل ترافیک شدن ناگهانی مسیر یهویی ترمز کرد و ایستاد و بنده هم با تمام توان ترمز کردم و پشت سر ماشین جلویی با فاصله حدود پنج سانتی ایستادم ولی ماشین پشت سر بنده نتونست ترمز کنه و همون لحظه با سرعت از پشت سر به ماشین بنده برخورد کرد و ماشین منو هول داد به جلو و با توجه به نزدیک بودن ماشین بنده با ماشین جلویی از جلو با ماشین جلویی تصادف کردم و برای ماشین جلویی مشکلی پیش نیومد ولی چراغ و سپر جلو ماشین بنده آسیب دید
میخواستم بدونم مقصر قسمت جلویی ماشین بنده خودم هستم یا ماشین عقبی که با برخوردش سبب تصادف من با ماشین جلویی شد؟
ضمنا این که هنگام برخورد ماشین عقبی ماشین بنده کاملا ایست کرده بود.

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام تشخیص این موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است می توانید تامین دلیل کنید یا اگر نظریه کارشناسی صادر شده به آن اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مقصر را کارشناس راهنمایی و رانندگی بر اساس کروکی و موقعیت تعیین میکند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تعیین مقصر با کارشناسان راهور می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار گردد یا لایحه تخصصی تنظیم شود….