مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

در چارراهی که چراغ قرمز و سبز وجود داشته است( یعنی چراغ های راهنمایی و رانندگی بصورت اتومات فعال بودن) . ولی چراغ های راهنمایی و رانندگی در هنگام تصادف مشخص نیستند. و هیچ دوربینی لحظه تصادف را ثبت نکرده و فقط لحظه برخورد دو خودرو مشخص هستند.
و در مرداد ماه تصادفی دریک چارراهی بوجود امده . اما دوربین های راهنمایی و رانندگی و هیچ دوربین دیگری مشخص نیستند تا چراغ های سبز و قرمز را نشان دهند.
حالا در چنین مواقعی پلیس بر چه مبنایی باید کروکی بکشه و مقصر حادثه را مشخص کند؟
نکته :یک ماشین از خیابان اصلی در حال حرکت بوده و یک ماشین از خیابان فرعی در حال حرکت بوده است که این دو وسیله در چار راهی با هم برخورده کرده اند و هر کدام مدعی اند که مسیر انها سبز بوده.
حالا چون چراغ ها مشخص نیستند و هیچ دوربینی لحظه تصادف را نشان نمی دهند؛ پلیس باید بر چه اساسی رای و نظریه را صادر نماید؟ باسپاس
لطفا حتما حتما به شماره ای که داده ام بهم اطلاع بدید تا حقم ضایع نشود.سپاسمندم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پلیس راههایی دارد که مشخص کند طرف کدامتان قرمز بوده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تشخیص مقصر با کارشناسان راهور می باشد
در صورتی که متحمل ضرر زیادی شده اید و بصورت ناعادلانه این عمل رخ داده می توانید درخواست کارشناسی مجدد یا کروکی فرضی داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار گردد یا لایحه تخصصی تنظیم شود….