مشاوره حقوقی رایگان - مقصر در تصادف رانندگی

باسلام خدمت شما
میخواستم بدونم که در حین رفتن به دنبال کاروان ماشین عروس اگر چند خودرو بغل ماشین عروس به کندی در حال حرکت بودند. خودروی پراید از سمت راست خودروی پژو از روی خط کشی قرمز رنگ حاشیه اتوبان سبقت بگیرد و پژو در حال صحبت با خودروی سمت چپی خود باشد و متوجه این پراید نباشد با درب عقب سمت راننده پراید برخورد داشته باشد مقصر کیست؟
ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین مقصر با پلیس راهور پیگیری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی توسط کارشناس تصادفات دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تعیین مقصر با کارشناسان راهور می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار گردد یا لایحه تخصصی تنظیم شود….