مشاوره حقوقی رایگان - سند ازدواج برای نفی نسب

سلام
بنده برای نفی نسب درخواست دادم. از بنده سند ازدواج مادر و پدرم رو خواستن. ازدواج برای دهه 30 بوده و الان سندی در دسترس نیست. پدر و مادر بنده فوت شدن و شناسنامه هم دست خوانده ی دعوا هست. الان باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

از دادگاه تقاضای استعلام از اداره ثبت احوال کنید.

پرسشگر :

در ثبت احوال فقط اسم همسر دوم ثبت شده بود
در صورتی که اسم پدر و مادر توی شناسنامه ی همه ی بچه ها هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست استعلام ثبتی نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در خواست استعلام از ثبت احوال بدهید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

از ثبت احوال استعلام بگیرند .‌ می توانید استشهادیه محلی پر کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تقاضای استعلام از اداره ثبت احوال کنید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
با در دست داشتن شناسنامه خود به اداره ثبت احوال مراجعه کنید و از آنجا پیگیری نمایید.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام می توانید با ازمایش ژنتیک مدعای خود را ثابت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر حال باید مدعی اثبات نماید اگر مدرکی ندارید ادعای شما واهی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست استعلام از دادگاه نسبت به ثبت احوال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به دادگاه اعلام نمایید که اسناد در نزد طرف مقابل است و از دادگاه درخواست نمایید که از اداره ثبت استعلام نماید

فاطمه خان احمدی

سرکار خانم فاطمه خان احمدی :

از طریق اداره ثبت احوال تقاضای استعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید درخواست استعلام داشته باشید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید از دفترخانه مربوطه رونوشت تهیه کنید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام تقاضای استعلام آزادانه ثبت احوال ونید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
می توانید به ثبت احوال محل سکونت خودتان و یا کانون سردفتران مراجعه و درخواست نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. از دادگاه، استعلام از اداره ثبت اسناد و اداره ثبت احوال درخواست شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعلام کنید که شناسنامه دست خوانده دعوی هست ضمنا برای نفی یا اثبات نسب باید پزشکی قانونی آزمایش dna بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در خواست استعلام از ثبت احوال بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درخواست استعلام از ثبت را بفرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق کانون سردفتران ازدواج و طلاق پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره ثبت احوال تقاضای استعلام کنید و اگر شاهدی یرای عقد دارید معرفی کنید

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

با سلام از طریق شهود و استعلام ثبتی اقدام کنید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
دعوای نفی نسب از جانب هرذی نفعی قابل طرح است به غیراز پدر علیه فرزند که دعوای نفی ولد میباشد،لذا هر شخصی می‌تواند طرح دعوا کند وازجمله امور شایع در دعوای نفی نسب انجام آزمایشات ژنتیکی میباشد.
دعوای نفی نسب می‌تواند آثاری داشته باشد ازقبیل محرومیت از وراثت یا محرومیت از نفقه
دعوای نفی نسب در دادگاه خانواده قابل طرح است ودرسه مرحله بدوی وتجدیدنظر وفرجام قابل طرح میباشد.

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام دوست عزیز
شما در وهله اول و قبل از اقدام دادخواست تامین دلیل از طریق حل اختلاف بدهید تا از طریق اداره ثبت احوال نسبت به گواهی و رونوشت سند ناحیه پدر و مادر مرحومتان و نیز سند سجلی و اوراق هویتی و گواهی فوت و گواهی حصر وراثت آنها مدارک لازم را تهیه کنید در غیر اینصورت بخواهید هر دادخواستی را جهت نفی یا اثبات نسب بدهید دعوی شما از لحاظ شکلی رد میشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دادگاه اعلام کنید شناسنامه دست خوانده است.
درخواست آزمایش DNA کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
حضورا به ثبت احوال و یا کانون سردفتران مراجعه نموده و موضوع مذبور را مطرح نمایید و با درخواست تامین نموده و از دادگاه تقاضای استعلام نمایید

حسن شریفی فرد

جناب آقای حسن شریفی فرد :

سلام میتونید از دفترخانه ای که عقد بسته شده رونوشت سند ازدواج رو خواستار بشید

یک وکیل :

با سلام میتوانید از طریق استعلام ثبت احوال یا شهادت شهود یا ازمایش دی ان ای ادعای خود را اثبات کنید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ،رونوشت سند نکاح در اداره ثبت احوال محل ازدواج موجود و قابل بهره برداری است .

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

باسلام و وقت بخیر
از دادگاه و یا دفتر خدمات الکترونیک قضایی ( هرجایی که مدرک را از شما خواسته ) تقاضا نمایید استعلامی از اداره ثبت احوال به عمل آورد تا دفترخانه ازدواج پدر و مادر شما مشخص شود , سپس با مراجعه به همان دفترخانه تقاضای اخذ رونوشت آن را بنمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در سازمان ثبت احوال یا اداره بهزیستی پیگیر باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید از طریق ثبت احوال برای استعلام درخواست کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا بوسیله اظهارنامه از طرف اسناد را مطالبه نمایید