مشاوره حقوقی رایگان - ملک به عنوان تضمین طلب

شخصی پول لازم دارد بنده میخوام یک ماشین را مدت 2ماه بهش بدهم که برود بفروشد کارش راه بیوفتد،بنده سند خانه طرف را بجایه وجه ماشینم دارم بنام خودم میزنم، از شما تقاضا دارم چنانچه طرف وجه را نپرداخت،بنده چه اصل مهمی در قولنامه ذکر کنم که فردا طرف نتواند فسخ کند یا که خسارتی پولی چیزی از بنده بگیرد یا معامله را برگرداند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شرایط خود را تحت عنوان تعهد نامه ذیل قراردادی ذکر کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بابت طلب خود سند رهنی تنظیم کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
همین مورد که گفتید رو و موارد دیگر مد نظر خودتان رو در قالب شرط در ذیل قرارداد ذکر کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اشتباه میکنید در صورت شکایت ، شما محکوم خواهید شد مگر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان میتواند بعداً ادعا کند هدفش معامله حق استرداد بوده بنابراین حتما باید قرارداد به گونه ای نوشته شود که چنین برداشتی از قرارداد نباشد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بهتره این قرارداد رو ازطریق وکیل تنظیم کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

باید قرارداد به گونه ای نوشته شود که چنین برداشتی از قرارداد نباشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یه خونه به جای یه ماشین اگر اختلاف قیمتی داشته باشد به هیچ وجه نمی توانید ظلم است ودادگاه هر شرطی را رد می کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید نوشته ایی بین خود تنظیم وشروط در ان درج گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شروط مد نظر را ذیل یک قرارداد درج نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تنظیم چنین قراردادهایی مستلزم صرف وقت و دقت زیاد است لذا در این آیتم پاسخ داده نمی شود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به مشاوره و تهیه متن دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ایا سود میگیرید?
بهتر است قرارداد بنویسید و ماشین را حایمبلغی قراردهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام عقد رهن محسوب میشود و باید توسط یک وکیل متخصص تنظیم شود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام نوشتن قرارداد با هماهنگی وکیل باشد با دوخط جواب امکان راهنمایی دقیق وجود ندارد