مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک

با سلام ملکی رو به عنوان مشارکت در ساخت به سازنده دادیم و ایشون به عنوان ضمانت انجام کار ملکی رو به عنوان ضمانت به صورت وکالت تام بدون حق توکیل با حق تمام اختیارات از جمله فروش و تخلیه ملک و سلب هرگونه اختیارات الان میخوام به عنوان اهرم فشار ملک مورد نظر رو تا زمان پایان پروژه تخلیه کنم
ایا امکانش هست؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید از سند ضمانت استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکالت دلیلی بر انتقال نمی‌باشد اما می‌توانید از آن سند استفاده نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اعطای وکالت به عنوان مالکیت محسوب نمی‌شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام وکالت صرفا نمایندگی است و باعث مالکیت نمیشود