مشاوره حقوقی رایگان - حق فرزندی

سلام. من دختر 20ساله هستم پدر و مادرم در دو سالگی من جدا شدن پدرم وضع مالی خوبی داره و اصلا منو تامین و حمایت نمیکنه من در شرایط بسیار سختی در کنار مادرم زندگی میکنم خونه ایم نداریم مستاجر پدرم هستیم پدرم چندتا ملک و پس انداز خوبی داره ازدواج مجدد هم نکردن هیچ کدوم تک فرزند هم هستم شنیدم میتونم درخواست حق فرزندی کنم امکانش هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصورت عدم اشتغال ومجرد بودن نفقه خود را مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نفقه به شما تعلق میگیرد که با توجه به نوع شهر متفاوت است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما مجرد هستید می‌توان دادخواست نفقه خود را دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مجرد باشید و درآمدی نداشته باشید می توانید نفقه خود را مطالبه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم استقلال مالی میتوانید درخواست نفقه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول شکایت ترک انفاق اگر نشد دادخواست مطالبه نفقه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه نفقه مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت مجرد و بیکار بودن درخواست نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پدر شما مکلف به پرداخت نفقه شماست و می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید..

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
بله پدر اگر با وجود تمکن مالی از پرداخت نفقه فرزندان خودداری کند آن ها می توانند از پدر شکایت کنند.

سن خاصی برای پرداخت نفقه به فرزندان تعیین نشده اگر دختر منبع درآمد نداشته باشد تا زمان ازدواج می تواند از پدرش نفقه بگیرد .

نفقه میزان مشخصی ندارد و بر اساس تمکن مالی و نیاز و شخصیت فرزند تعیین می شود.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید درخواست نفقه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید دادخواست دهید و نفقه خود را مطالبه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه را به طرفیت پدر مطرح نمایید