مشاوره حقوقی رایگان - کتک خوردن توسط برادر بزرگ تر

سلام
من پسری 17 ساله هستم
و برادرم 35 سالش و از بچگی که من یادم همه چیز خونه می‌شکست و منو مورد ضرب و جرح قرار میداد من برای شکایت اقدام کردم و حتی با 3 تا مشاور حقوقی صحبت کردم ولی اونا بهم گفتن شکایتت به جایی نمی‌رسد
یعنی می تونی شکایت کنی ولی تهش هیچ اتفاقی نمیوفته و همشون بهم گفتن خودت حقت بگیر من تصمیم گرفتم با یه میله آهنی کلفت بیفتم به جونش یا من میزنم یه اون دوباره منو میزنه یا می‌کشه

شما چه پیشنهادی دارید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مطمانا جدی نمیگین؟؟ اما شما در صورت هر گونه درگیری مجدد میتوانید با پلیس 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه شود. و همچنین اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا به کمکتان بیایند 123

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید
در صورتی که نتیجه ای نداشت در زمان درگیری با 110 تماس بگیرید و موضوع را صورتجلسه کنید و سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان ضرب و شتم عمدی و اگر جرحی بود با عنوان ضرب و جرح شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید یا با شماره تلفن 123اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما در موقع ضرب وجرح‌تماس با 110 بگیرید تا صورت جلسه کنند و بعد اقدام به شکایت ضرب و شتم کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یا اورژانس اجتماعی تماس بگیرید در زمان ضرب و جرح با 110 تماس بگیرید بعد به پزشکی قانونی رفته و شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام راه حل شما صد درصد اشتباه است
این موضوع را با صحبت کردن با خانواده حل نمایید