مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن و تهدید کردن خواهر توسط برادر

سلام من بچه اخرم و قبل من 3تا پسر از بچگی تا الان که 20 سالمه داداش اخریه منو کتک میزنه و هربار کل بدنم کبود میشه
و اواخر منو تهدید به مرگ کرد و دیروز به قصد جون منو زد که خونوادم جلوشو گرفتن باز تهدید به مرگ کرد گفت تنها میشی یه روز
و هر بار به خاطر دلایلی بی اهمیت منو میزنه و تهمت های خیلی بدی بهم میگه
ایا میتونم شکایت کنم چون با خانواده هم حل نمیشه همش پشت اونو میگیرن چون پسره و من در خونه هیچ حقی ندارم و هر روز به من فحش میدن و منو کلن زندانی کردن توخونه تا الان یه بار حتی کوچه رو تنهایی ندیدم
( البته برادرای دیگه و پدرم هم منو کتک میزنن و فحش میدن اما این برادر اخریه خیلی بیشتر اذیت میکنه ) ممنون میشم راهنماییم کنین که چیکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123 و اگر بازهم ادامه پیدا کرد میتوانید تحت عنوان ضرب و جرح عمدی و تهدید به مرگ شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع رااز طریق اورژانس اجتماعی پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی شماره 123 پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است بدوا با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان ضرب و شتم و تهدید شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،ابتدا از طریق اورژانس اجتماعی مساله را بازگو کنید اگر حل نشد شکایت ضرب و شتم نمایید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
از طریق شماره 123 موضوع خودتون رو مطرح نمایددر نهایت طرح شکایت نماید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هم با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و هم 110

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام بله امکان شکایت هست
منتهی بنظر اول با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123 و اگر بازهم ادامه پیدا کرد میتوانید تحت عنوان ضرب و جرح شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
می توانید بابت ضرب و جرح با مراجعه به پزشکی قانونی از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیلی ساده است شکایت کیفری کنید شما کبیرید در ضمن با شماره 123,هم تماس بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله شکایت کنید مستند به گواهی پزشکی قانونی میتوانید موفق شوید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله در هر صورت اجازه کتک زدن شما رو ندارند و شکایت کیفری مطرح کنید قابل پیگیری است اما باید ثابت کنید شما رو کتک میزنن

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام شما تا علائم کبودی و خون مردگی زیر پوست مشخصه و نشان از کتک کاری دارد سریعا به کلانتری محل مراجعه و درخواست معرفی به پزشکی قانونی کنید و جهت اثبات ادعا توصیه میکنم این برگه ی پزشکی قانونی رو جهت مدرک پیش خودتون نگه دارید و اقدامی نکنید اما سری بعد با گوشی فیلم بگیرید و برای بار دوم به کلانتری مراجعه و دوباره درخواست معرفی به پزشکی قانونی جهت معاینه داشته باشید.با این روال بلاشک اون بنده هدا توسط بازپرس متنبه میشه.ضمنا برگ پزشکی قانونی اول رو هم ضمیمه ی شکایت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید و حتی الامکان شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکان شکایت وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا به بهزیستی شکایت کن اگر نتیجه نگرفتی برو دادسرای محلتون و ضمن شکایت از کل اعضای خانواده درخواست وکیل معاضدتی بده

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.بله 110را درجریان بگذارید تا صورت جلسه شود وبابت کبودی ها به پزشکی قانونی مراجعه نمایید وشکایت ضرب وجرح وتهدید وتوهین از طریق دفاتر خدمات قضایی ارایه دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام ابتدا از طریق تماس با اوراژانس اجتماعی موضوع را در میان گذاشته و در صورت عدم نتیجه بعلت ضرب وشتم و توهین از ایشان شکایت کنید