مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

با عرض سلام و ادب .
پدرم ده ساله که فوت شدن ، برادرم در این ده سال هر شب مشروب میخوره مست هست و چیزایی دیگری هم مصرف می‌کنه ، و شب ها همیشه دعوا و کتک کاری ، و ظروف آشپزخانه رو می‌شکنه ، من خواهرم و مادرم رو کتک میزنه ، ماشین آتیش میزنه و...من29 سالمه ، برادرم 30 سالشه ، و مادرمم 60 سالشونه ، تمام دارایی پدر رو هم به اسم برادرم کردن ، امکان شکایت کردن از ایشون هست ؟!

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
امکان طرح شکایت با عنوان ضرب و جرح و توهین وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.
تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید در حین درگیری و ضرب و جرح و یا مصرف الکل و مواد با پلیس 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه شود و سپس شکایت کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله هنگام درگیری با پلیس تماس بگیرید تا دستگیر کرده ببرند و شما هم شکایت کرده و پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله می توانید به عنوان توهین و مزاحمت وضرب و جرح و تخریب از وی شکایت کنید.اما بهتر است برای ترک اعتیادش نیز به وی کمک‌کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله بابت فحاشی و ضرب و جرح انکان شکایت هست .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در صورت انتقال دارای قابل برگشت نمیباشد

یک وکیل :

سلام امکان طرح شکایت وجود دارد یکی از شما به عنوان شاکی دو نفر دیگر به عنوان شاهد در دادگاه حاضر در این صورت موفق خواهید شد و ایشان محکوم خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این چه می فرماید تمام املاک به نام ایشان کرده‌اند مهم است نیاز به بررسی بیشتر دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بابت تخریب و فحاشی قابل پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت بابت ضرب و جرح امکان پذیر است ولی به نظر می‌رسد در وضعیت شما مصالحه و عدم شکایت به نفعتان هست

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

بله به استناد شاهد یا فیلم و آثار ضرب و جرح می توانید شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یک زمان مه مست است به 197و 110 اورژانس پلیس تماس و شکایت کنید تا رسیدگی شود