مشاوره حقوقی رایگان - پلاک فعال خودرو

سلام بنده پلاک فعال روی ماشین خارجی داشتم و اقدام به ثبت نام می کردم بعد و بدون خطا ثبت نام انجام میشد ، البته درچند مرحله برنده نشدم ، حالا که خودرو قبلی رو فک پلاک کردم دایم پیام پلاک فعال میاد ... با کارشناسان صحبت کردم میفرمایند چون به اشتباه ثبت نام میکردی تا 3 سال حق ثبت نام نداری؟ باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از راهور جویا شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نباید زمان ثبت نام پلاک فعال داشته باشید . از راهور پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از راهور پیگیری نمایید تا ایراد برطرف نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به پشتیبانی سایت مربوطه رجوع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از راهور پیگیری نمایید تا ایراد برطرف نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به شرکت خودروسازی ( ایران خودرو یا سایپا ) مراجعه نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام پیشنهاد اینجانب این هست ک بعد از طی مدت زمانی مدارک مربوط ب فک پلاک ضمن توضیحات لازم ب نمایندگی ارائه داده و خواهان اصلاح پیام خطای اعلامی در سیستم نمایندگی مربوطه بشوید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق پلیس راهور پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پلاک شما غیر فعال شده امکان ثبت نام می باشد از طریق پستیبانی سایت پیگیری شود

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام بدلیل اینکه باید مدت 3 یا4 ساله ازآخرین خریدتان ازشرکت خودروسازی بگذرد ربطی به فک پلاک وفروش خودرو ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما حقوقی نیست