مشاوره حقوقی رایگان - من در فروش فوری ایران‌ خودرو ماشین برنده شدم آیا الان ماشین بخرم از بیرون باطل میسه؟

سلام من در فروش فوق‌ العاده ایران‌ خودرو برنده شدم و پول رو واریز کردم و گفتن سه ماه تحویل میدیم، ایا الان من خودرو جدید بخرم و پلاک بنامم بزنم چی میشه؟ دیگه اون ماشین رو بهم نمیدن؟ نه تو شرایط ایران‌خودرو این بود پلاک فعال نداشته باشین. من اون موقع نداشتم آیا الان پلاک برام صادر بشه یعنی ماشین بخرم اون ماشینم که سه ماه دیگه میخوان بدن چی میشه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر پلاک به نام شما باشد دیگر در اولویت نخواهید بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نمایندگی های ایران خودرو سوال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بهتر است از نمایندگی های ایران خودرو سوال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان مستقیماً از نمایندگی بپرسید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .از نمایندگی جویا شوید

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

خیر درصورتی که پلاک فعال داشته باشین (چنانچه خودروی شماصفر بوده و مستقیما از ایران خودرو ونمایندگی هاش خریده باشین )تا 5 سال حق ثبت نام مجدد ندارین و درصورت ثبت نام هم در اولویت نخواهید بود. پس بهتره برای فسخ قرارداد واسترداد وجه به نمایندگی مراجعه کنین