مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق زوجه ناشزه

زوجه ناشزه دادخواست طلاق به دلیل کراهت از زوج حاصل از عسر و حرج نه عسر و حرج حاصل از کراهت و بذل بخشی از مهریه تقدیم مراجع قضایی نموده است. دادگاه بدوی رای الزام زوج به طلاق با ابراء کل حقوق مالی زوجه صادر نموده است
1-دادگاه مجاز به ابراء کل حقوق بوده است حتی اگر زوجه در لایحه پیشنهاد دیگری داده باشد؟
2-رای صادره قابل اعتراض توسط زوجه هست چون دادنامه با دادخواست مطابقت ندارد؟
3-در صورت تجدید نظر خواهی زوج امکان نقض رای وجود دارد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
1_ خیر
2_ بله
3_ بله احتمالش هست

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

1-دادگاه به هیچ عنوان حق ابرا حقوق مالی زوجه را ندارد و این تخلف است
2-بله رای از طرف هردوی زوجین قابل اعتراض است ودرصورت انقضا مهلت اعتراض قابلیت فرجامخواهی در دیوان عالی کشور را دارد
3- بله .با توضیحاتی که در متن سوال داده شده،احتمال نقض حکم زیاده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
ولی دادگاه نمیتواند زوجه را
الزام به ابرا و بذل مهریه نماید

و خود زوجه مختار است که مهریه خود را بذل نماید و صیغه طلاق جاری بشود

بله رای صادره قابل تجدیدنظرخواهی میباشد و احتمال نقض رای در دادگاه تجدیدنظر وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادگاه مجاز به بذل تمامی حقوق مالی زوجه نمی باشد
می توانید درخواست تجدید نظر خواهی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر
بله
قابل پیش بینی نمی باشد باید پرونده مطالعه گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای از طرف هردوی زوجین قابل اعتراض است ودرصورت انقضا مهلت اعتراض قابلیت فرجامخواهی در دیوان عالی کشور را داردو دادگاه نمی‌تواند حکم به ابرا کامل حقوق مالی بدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر
بله
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر زوجه حاضر به ابراء مهریه و سایر حقوق مالی خود باشد بهتر است زوج با درخواست طلاق موافقت کند.
به این جهت که زوج در نهایت با بذل مهریه و اعلام کراهت می تواند طلاق بگیرد بنابراین به صلاح هر دو طرف است که با آیت شرایط طلاق بگیرند.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
خیر توافق زوجین مسلما ارجحبت داشته و ابرا کل حقوق مالی در صورتی ک زوجین توافق بر کمتر یا بیشتر داشته و مورد قبول طرفین واقع شده قابل قبول نمیباشد.
دوما رای صادره توسط.زوجه قطعا قابل اعتراض و رسیدگی در مرحله بالاتر میباشد.
سوما با توجه ب اینکه مرجع تجدید نظر با دقت تظر بیشتری پرونده را بررسی و رای میدهد قاعدتا اگر موردی خلاف قانون و حقوق اشخاص باشد رای نقض خواهد شد
به شرط انکه لابحه ای کامل ارائه گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادگاه نمیتواند زوجه راالزام به ابرا و بذل مهریه نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام 1.خیرمجاز نیست
2‌بله قطعاقابل اعتراضه
3.بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در طلاق اگر زوجه داده باشد بخشی از حقوق مالی و مهریه خود را بذل میکند و یا همه را به رضایت خود میبخشد . هیچ اجباری وجود ندارد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

1-خیر
2-بله
3- بله نتیجه قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادگاه محترم زوجه را اجبار نمی کند این حق زوجه است.
بله قابل اعتراض است و احتمال نقض وجود دارد.