مشاوره حقوقی رایگان - بردن فرزندان توسط پدر به شهر دیگر

من یک دختر 7 ساله و یک پس 12 ساله دارم که علت اختلاف خانوادگی همسرم بچه هارو پروندشو از مدرسه گرفته و بدون اطلاع برده نوشهر پدرشون ثبت نام کرده. من چطوری میتونم زودتر بچه ها رو برگردونمو تا به درس و مدرسشون لطمه نخوره . چه راه قانونی اقدام کنم.

پاسخ ها :

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

سلام در صورتی که حضانت بچه ها با شما باشد میتوانید اقدام کنید در غیر اینصورت خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در این سن حضانت فرزندان با پدر است مگر انکه ما دادخواست حضانت دهید و عدم مصلحت طفل را ملاک قرار دهید تا بتوانید حکم را به نفع خود بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این سن حضانت با پدر است و شما باید با دلایل عدم صلاحیت ایشان را ثابت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که حضانت فرزندان با شماست می توانید اقدام نمایید در غیر اینصورت متاسفانه خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کاری نمی‌توان کرد فقط میتوانید ملاقات نمایید یا اثبات نمایید که عمل ایشان مضر به حال آنان است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه حضانت با پدر است و همچنین تعیین منزل مشترک با زوج است شکایت پیگیری شما به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بچه های شما در سنی هستند که حضانت آنها با پدر است و شما میتوانید بابت ملاقات اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست دستور موقت فوری ملاقات فرزندان را مطرح نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام در صورتی میتوانید اقدام قانونی کنید که حضانت بچه ها با شما باشد یا اعمال خلاف مصلحت بچه ها توسط‌پدر را ثابت و از طریق قانونی سلب حضانت را درخواست کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با توجه به سن فرزندانتان حضانت آنها با پدر است و شما حق ملاقات دارید و اقامتگاه آنها تابع اقامتگاه کسی است که حضانت را بر عهده دارد مگر حکم دادگاه خلاف این باشد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام دراین سنین حضانت با پدراست مگر بتوانید ثابت کنید پدرصلاحیت نگهداری فرزندان راندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

حضانت آنها طبق قانون با پدر است بعد از بلوغ که در دختران 9 سال قمری و پسران 15 سال قمری می باشد لذا براساس قانون تا زیر 7 سال اولویت حضانت با مادر بوده و پس از آن طفل به پدر واگذار می شود و در این خصوص کاری نمی‌توانید کرد چرا که تعیین منزل مشترک با زوج است و هرجایی زوج صلاح بداند میتواند با بچه ها زندگی نماید.