مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام و خسته نباشید. میخواستم بپرسم برای چکی که برگشت خورده و 3سال بیشتر از تاریخش گذشته و برای سواثر چک برگشتی بانک از کجا میفهمه که این چک شکایت داره یا نه ایا استعلام قضایی داره یا خیر ممنون میشم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست اعتبار سنجی در اپلیکیشن صاد 24 ثبت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به سامانه عدل ایران خود رجوع کنید ثبت‌ نام نکرده اید، به یک مجتمع قضایی رجوع کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اگر شکایتی اعلام شود جهت اقداماتی بانکی وتوقیف حسابها بانک مطلع میگردد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از بانک پیگیری کنید در سیستم بانکی معلوم می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برگشتی چک در سیستم بانکی مشخص است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام صادر کننده چک ، باید اصل برگ چک همراه با برگ برگشت چک به بانک ارائه بدهد تا از چک سؤ اثر بشود