مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قولنامه زمین

سلام. یکی از دوستان زمینی را با متراژ هزار متر که جزئی از سهم یک هشتم مادرشان بوده از مادر خریداری نمود و قولنامه موجود است. برای اثبات اینکه مالک هزار متر زمینی که از طرف پسر از مادر خریداری شده است ف رزندان پای قولنامه را امضا کرده و اثر انگشت زده اند.
بر اساس این قولنامه بنده آن زمین را خریداری نمودم و با پسر قولنامه ای نوشته ام. پای قولنامه امضا و اثر انگشت فروشنده و خریدار موجود است و طبق بند قولنامه هیچیک حق فسخ ندارن تحت هیچ شرایطی.بابت این زمین به خریدار چک پرداخت شد و چک در سامانه ثبت نشده،
به بند قولنامه اضافه شده در صورت پاس نشدن چک قولنامه باطل است.
آیا فروشنده میتواند ادعای ملک کند؟
با توجه به اینکه خریدار وجهی دریافت نکرده.
و چک را نزد خود نگه داشته است.
مالک زمین کیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک بررسی و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توضیحات شما ابهام داره جهت مشاوره با وکلا تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید