مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین بصورت قولنامه ای اعتبار دارد

با سلام پدرم سال 1361 زمین کشاورزی را از کسی در حضور چند شاهد بصورت قولنامه ای و دست نوشته می خرد که آن کس هم از یکی از فامیل های خود بصورت معاوضه با منزلی در شهر زمین مربوطه را می گیرد و صاحب اصلی زمین سند داشته و به هیچ کدام ارائه نکرده بود ولی حتی به خریدار اول هم نداده بود و سال 65 فروشنده و خریدار اول بصورت تبانی معاوضه را اقاله و دو نفری با داشتن این سند و اینکه فروشنده اول زمین خود را صاحب و مالک می دانست صرف نظر از اینکه فروخته با دادخواست شکایت از پدرم در دادگاه عمومی حقوقی و در نهایت در سال 69 موفق می شوند زمین را پس بگیرند و در حکم داده هم به قانون اصلاحات ارضی اشاره شده در صورتی که تبصره مربوطه که واگذاری زمین قانونی نیست حذف شده حالا ممنون میشم راهنمایی کنید پس از حدود 30 میشه جهت ابطال رای مربوطه اقدام کرد و زمین را همراه با اجرت المثل آن پس گرفت هر دو طرف آنها و ما هم وکیل داشتیم با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اعاده دادرسی ماده 477 اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت تنظیم دادخواست یا درخواست اعاده دادرسی بهتر است به همراه مدارک خود به دفتر وکیل مراجعه کنید یا از طریق سایت درخواست بدهید تا دادخواست با درخواست اعاده دادرسی توسط وکلای سایت تنظیم شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست اعاده دادرسی بدهید بهتر است وکیل بگیرید