مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قولنامه زمین

با سلام. پدر بنده دارای ملکی به مساحت 6 هزار متر بوده (س جریب) که سند اصلاحات ارضی داشته. ( پدرم فوت شده ). شخصی ادعای خرید بخشی از این ملک را با قولنامه را دارد. ( مساحت 3000 متر) (قولنامه در تاریخ قبل انقلاب نوشته شده است) و خریدار مدعی در سال 1371 سند مفروضی رسمی گرفته است. (ماده 147) حال با توجه به غیر قانونی بودن انتقال در سند اصلاحات ارضی به استناد ماده 19 اون موقع (مالک با مزروع که باید اداره تعاون انتقال سند را انجام می‌داده. سند اصلاحات ارضی به نام خریدار انتقال پیدا نکرده است. آیا قولنامه فوق دارای اعتبار بوده؟ آیا سندی که خریدار از ماده 147 گرفته است دارای اعتبار هست؟

پاسخ ها :

اعتبار قولنامه زمین ماده 147 قانون ثبت املاک ادعای مالکیت ملک قانون اصلاحات ارضی مالکیت ملک مالکیت ملک قولنامه